Олгица Стојимировиќ

Олгица Стојимировиќ

Сопственик и Менаџер на Promoitalia Македонија

Специјалист акушерка
Медицински естетичар
Генерален застапник на производите на Promoitalia за Балкан

Рената Вегова

Рената Вегова

Раководител

Генерален дистрибутер на производите на Promoitalia за Македонија,Србија,Косово и Албанија

Др.Екатерина Набакова

Др.Екатерина Набакова

Специјалист по дерматовенерологија и естетска медицина

Специјалист по anti-age медицина
Сертифициран тренер на глобално ниво во anti-aging Центарот на PROMOITALIA во Скопје

Наташа Гулевска

Наташа Гулевска

Дипломиран протетичар / естетичар

Медицински естетичар
Одговорна на медицинско/козметичкиот оддел

Др. Симона Поповски

Др. Симона Поповски

Доктор по општа медицина

Ивана Ивановски

Ивана Ивановски

Дипломиран физиотерапевт

Кристина Лазаревска

Кристина Лазаревска

Козметичар

Симона Спасова

Симона Спасова

Козметичар

Џемиле Демири

Џемиле Демири

Хигиеничар